Синтез оптимальної структури документообігу організацій - Бутько, Т. В.; Білова, Т. Г. (My University, 1990)
Запропонована методика оптимізації структури електронного документообігу організацій різних форм власності, яка базується на засобах теорії масового обслуговування, статистичного моделювання та теорії графів. Предложенная методика оптимизации структуры электронного документооборота организаций различных форм собственности, базирующейся на средствах теории массового обслуживания, статистического моделирования и теории графов. The method of optimization of the structure of electronic document circulation of organizations of various forms of ownership is proposed, which is based on the means of mass service theory, statistical modeling and graph theory.
Keywords: документообіг; потоки Ерланга; нформаційний потік