Критерії премії Демінґа, як спосіб самооцінювання системи менеджменту якості організації - Семеніхін, В. С. (ХНУРЕ, 2020)
Оцінка на відповідність умовам премії Демінґа серед організацій здійснюється по ряду критеріїв, які діляться на три види – «базові категорії», «специфічні дії» і «роль вищого керівництва». Критерії сформульовані таким чином, що вони не дають інструкцій щодо їх виконання. В результаті кожна організація може розробити свій підхід до виконання критеріїв премії, що в свою чергу сприятиме розвитку систем загального менеджменту якості та підвищенню якості продукції і послуг.
Keywords: премія Демінґа; Європейська премія якості