Спосіб захисту інформації від витоку за рахунок побічних електромагнітних випромінювань та наведень (ПЕМВН) - Костиря, О. О.; Ликов, Ю. В.; Стороженко, В. О. (ХНУРЕ, 2017)
Корисна модель належить до радіотехніки, зокрема до способів технічного захисту інформації, і призначена для захисту конфіденційної інформації, що циркулює в засобах обчислювальної техніки, від витоку за рахунок побічних електромагнітних випромінювань та наведень (ПЕМВН).
Keywords: радіотехніка; захист інформації; обчислювальна техніка