Ознаки правового режиму в теорії права - Вакарюк, Л. В. (Ужгородський національний університет, 2018)
У статті концептуалізується структура ознак правового режиму в теорії права. Автором аналізуються різні ме-тодико-теоретичні підходи до розуміння та сутності ознак правового режиму, вказуються їх переваги та недоліки. Як висновок автор викладає власний інтерпретаційний підхід до сутності та структури ознак правового режиму. В статье концептуализируется структура признаков правового режима в теории права. Автором анализируютсяразличные методико-теоретические подходы к пониманию и сущности признаков правового режима, указываютсяих преимущества и недостатки. В качестве заключения автор излагает собственный интерпретационный подходк сущности и структуре признаков правового режима. The article conceptualized the features of the legal regime in the legal theory. The author has critically analyzed dif-ferent methodic-theoretical approaches to legal regime understanding and essence of its features, pointed out their ad-vantages and disadvantages. As a conclusion, the author presented his own interpretive approach to the essence of legalregime features and their structure.
Legal Regime Features in Theory of Law
Keywords: комплексність правового режиму; об’єкт правового режиму; обумовленість правового режиму; правовий режим