Особливості додрукарської підготовки для трафаретного друку - Яценко, Л. О.; Чеботарьова, І. Б.; Падалка, Д. І. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У роботі проаналізовано особливості додрукарської підготовки макетів для трафаретного друку. Основні етапи та технологічні операції додрукарської підготовки розглянуто на прикладі складного макету для дитячого одягу.
Keywords: макет для дитячого одягу; одяг