Практика ЄСПЛ у діяльності органів правосуддя як антикорупційний інструмент: проблеми та шляхи їх вирішення - Гладкий, В. В. (Видавництво Національної академії прокуратури України, 2018)
В доповіді аналізується проблематика та перспективність питання використання практики Європейського суду з прав людини у правозастосовній діяльності національних судів та органів прокуратури в якості засобу попередження корупції в цих державних органах України.
Keywords: корупція; пенітенціарна злочинність; корупційне заступництво; корупційна злочинність; ЄСПЛ; прокуратура; суд; національні органи прокуратури; ГПУ; ЕСПЧ; коррупция; антикорупційний інструмент; правозастосовна практика; Конституційний Суд; Конвенція