Правове забезпечення віртуалізації інфраструктури національної економіки України - Бринцев, О. В.; Водорєзова, С. Р.; Глібко, С. В.; Стріжкова, А. В.; Пасмор, Ю. В.; Розгон, О. В.; Шаповалова, О. В.; Шевченко, Л. С. (НДІ прав. забезп. інновац. розвитку НАПрН України, 2019)
Монографію присвячено дослідженню глобального явища віртуалізації та положень чинного законодавства України і права ЄС, що змінюють регулювання різних видів суспільних відносини під впливом віртуалізації, виявлено особливості змін як напрямів державної економічної політики (публічних інтересів), так і трансформацій приватного сектору. Монографія розрахована на науковців, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів юридичних закладів вищої освіти, спеціалістів у сфері інформаційних технологій, а також усіх тих, хто цікавиться проблемами розвитку відносин під впливом процесів віртуалізації. // The monograph is devoted to the study of the global phenomenon of virtualization and the provisions of current legislation of Ukraine and EU law that change the regulation of various types of public relations under the influence of virtualization, features of changes in public economic policy (public interests) and private sector transformations. The monograph is intended for scientists, teachers, doctoral students, graduate students, law students, specialists in the field of information technology, as well as all those who are interested in the development of relations under the influence of virtualization processes.
Keywords: віртуалізація; економічна політика; право ЄС; virtualization; economic policy; EU law