Вплив інтерактивних додатків на сприйняття друкованих видань - Павлова, К.; Вовк, О. (ХНЕУ, 2026)
Інтерактивні додатки, включаючи доповнену реальність (AR) [1], віртуальну реальність (VR) та мультимедійні платформи, набувають все більшої популярності як інструменти для трансформації традиційних друкованих видань у гібридні формати.
Keywords: доповнена реальність; мультимедійна платформа