Кинджальний клинок якутського типу - Копоть, М. А.; Карпінський, М. Ю.; Ляшенко, В. В.; Дейнеко, Ж. В.; Груздо, І. В. (My University, 2023)
Корисна модель стосується ручного ріжучого обладнання, яке може бути використане під час полювання, у експедиціях, туризмі та побуті.
Keywords: ручне ріжуче обладнання; зброя; мисливство; туризм