Огляд платформи raspberry pi для управління інтелектуальними мобільними об'єктами - Воропаева, К. А. (My University, 2020)
Raspberry Pi - повноцінний комп'ютер розміром з кредитну карту. Однією з найцікавіших особливостей Raspberry Pi є наявність портів GPIO (general purpose input / output). Завдяки цьому Raspberry Pi можна використовувати для управління різними пристроями.
Keywords: мікроконтролер; raspberry pi