Науково-методичний підхід до аналізу ознак банкрутства енергогенеруючих підприємств - Соколова, Л. В.; Колісник, О. В. (Херсонський державний університет, 2016)
Стаття присвячена формуванню науково-методичного підходу до процесу виявлення ознак різних видів банкрутства підприємств енергетичної галузі, які є однією з найважливіших ланок у розвитку української економіки на сучасному етапі в умовах невизначеності зовнішнього середовища.
Keywords: банкрутство; ознаки та види банкрутства; фінансово-економічні показники; схема алгоритму