Інформаційна модель сумісних систем спостереження - Обод, І. І.; Манько, К. П. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2017)
В докладі розглянута інформаційна модель сумісної системи спостереження повітряного простору.
Keywords: системи контролю; повітряний простір; система радіолокаційного контролю; повітряний об'єкт; системи спостереження