Базові рекомендації щодо створення фірмового стилю - Зозуля, Д. А.; Дейнеко, Ж. В.; Ткаченко, В. П. (ХНУРЕ, 2022)
Сильний фірмовий стиль необхідний кожної організації, оскільки він допомагає у взаємодії клієнтів та компанії. Клієнти краще розуміють бізнес за допомогою фірмового стилю.
Keywords: фірмовий стиль; фірмовий дизайн