Побудова централізованої системи управління smarthouse з використанням віртуальних машин - Морковін, О. О.; Морковін, Є. О. (My University, 2017)
Розглянута модель управління системою SmartHouse, мета створення якої полягає в централізації системи загалом та спрощенні процесів її ініціалізації. На основі аналізу загальних проблем існуючих в SmartHouse було сформульовано основні вимоги до побудови даних систем та запропоновано варіанти скорочення витрат при їх реалізації. Було проведно експериментальним шляхом можливість розгортання віртуальних машин на персональних комп’ютерах різних конфігурацій. Також було розглянуто програмне забезпечення для створення віртуального середовища SmartHouse і був обгрунтований вибір пакету для організації гіпервізору (віртуальної машини). У результаті була створена модель яка дозволяє вирішити поставлені завдання й розширити функціональні можливості систем SmartHouse
Keywords: SmartHouse; віртуальна машина