Розроблення вебзастосунку для споживачів з використанням мікросервісів - Ісмоілов, Р. М. (My University, 2022)
Об’єктом роботи є створення вебзастосунку для заохочення клієнтів в різні ресурси.Метою роботи є розроблення вебзастосунку для просування компаній на різних платформах. Використано SOLID принципи програмування, методи мікросервісної архітектури, методологію поділу будь−якого інтерфейсу на функціональні компоненти Atomic Design, інтернаціоналізацію i18n, фреймворк React, основні методи передачі даних між клієнтом та сервером. У результаті роботи здійснена програмна реалізація готового вебзастосунку для споживача.
Keywords: REACT; PYTHON; вебзастосунок; I18N; мікросервісна архітектура; DEPENDENCY INJECTION; передача об’єктів у форматі json