Інституційні умови для розвитку підприємницької діяльності та розширення доступу до фінансування МСП - Внукова, Н. М. (ХНАДУ, 2020)
У статті розглядаються актуальні питання розвитку підприємницької діяльності в нових інституційних умовах та розширення доступу до фінансування. Прийняття різних регіональних програм при децентралізації спрятиме посиленню цих складових розвитку. Новообрані органи місцевого самоврядування впливатимуть на розвиток МСП через заходи організаційної, фінансово-кредитної підтримки бізнесу, методичного та інформаційного забезпечення, піднесення інноваційної діяльності, скорочення адміністративних бар’єрів.
Keywords: суспільні інститути; підприємництво; МСП; доступ до фінансування