Microsoft project як вирішення проблеми планування виробництва в друкарні - Марушевська, А. О.; Колесникова, Т. А. (Українська академія друкарства, 2018)
Основне завдання системи управління виробництвом полягає в безперервному контролі стану виробничого процесу і вплив на нього в разі виникнення відхилень від запланованого ходу виробництва, а також в розробці технологічної та планової документації, забезпеченні необхідними матеріалами і трудовими ресурсами, в проведенні заходів по підготовці виробничого процесу, в організації обліку та аналізу виробничих витрат.
Keywords: аналіз виробничих витрат; друкарня