Модель прогнозування на основі глибокого навчання для класифікації об'єктів - Бевзюк, Р. Г. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є побудува моделі прогнозування для класифікації об'єктів для системи яка використовується в складських підприємствах. У ході виконання кваліфікаційної роботи розглянуто правила розміщення штрих-кодів на товарах. Обрано інструментарій для реалізації моделі класифікації товарів в яких може бути скритий штрих-код. Реалізовані вимоги до системи та проведено моделювання системи з отриманям результатів.
Deep Learning-Based Prediction Model for Object Classification
Keywords: нейрона мережа; машинне навчання; розпізнавання об’єктів; CPU; GPU