Розробка фірмового стилю суші бару «Умі Но Суші» - Майборода, Д. А. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка фірмового стилю для суші бару «Умі Но Суші», який створить впізнавану та унікальну атмосферу, що сприятитме позитивному розвитку бренда. Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процес створення елементів айдентки для закладу громадського харчування. Предметом дослідження – розробка фірмового стилю для суші бару в обраній естетиці, з акцентом на його застосування в цифровому середовищі. У ході роботи проведено аналіз конкурентного середовища, вивчено сучасні ринкові тенденції, а також визначено основні характеристики цільової аудиторії та поставлені вимоги до елементів стилю. Галузь застосування – візуальна ідентифікація бренду суші бару, зокрема в соціальних мереж, а також у створенні брендованої продукції.
Keywords: фірмовий стиль; графічний дизайн; естетика; стилістичне рішення; емоційний зв’язок; кольорова палітра; типографіка; унікальність бренду