Використання обчислювальних мереж в задачах медіавиробництва - Задорожнюк, В. С. (My University, 2023)
Об'єкт дослідження – використання обчислювальних мереж в задачах медіавиробництва. Предмет дослідження – аналіз продуктивності системи при передачі медіаданих. Мета кваліфікаційної роботи роботи – розгляд методів використання обчислювальних мереж в задачах медавиробництва. Вивчення технологій передачі медіаданих. У даній роботі розглянуто основні види топологій комп'ютерної мережі, наведено приклад технологій передачі даних, розглянуті методи спільного доступу до ресурсів, обміну файлами, синхронізації робочих процесів за допомогою комп'ютерної мереж, розрахована та проаналізована продуктивність системи при передачі медатрафіку.
Keywords: обчислювальна мережа; топологія мереж; система зберігання даних; аудіокодек; відеокодек