Вдосконалення системи управління контентом АЕМ для розробки вебсайтів телекомунікаційних компаній - Чистюк, Д. С.; Чеботарьова, Д. В. (ХНУРЕ, 2024)
Метою доповіді є вдосконалення системи AEM для розробки вебсайтів телекомунікаційних компаній шляхом створення спеціалізованих компонент .
Keywords: АЕМ; розробка вебсайтів; створення компонент