Контроль якості на репроцентрі - Римаренко, Є. Ю.; Кулішова, Н. Є. (Українська академія друкарства, 2018)
Контроль якості важливий на кожному підприємстві. Особливо це стосується репроцентрів, які займаються виготовленням друкарських форм. Саме на готових друкарських формах завершується перша стадія виготовлення друкованого видання.
Keywords: виготовлення друкованого видання; виготовлення друкарських форм