Поняття і сутність принципів правового регулювання оплати праці - Довбиш, К. К. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2016)
Статтю присвячено поняттям і сутності принципів права як одним із основоположних факторів реформування законодавства. Визначено, у чому полягають відмінності між принципами права та нормами права. Проведено аналіз поняття принципів правового регулювання оплати праці. // The article is devoted to the concept and essence of the principles of law as one of the fundamental factors of reforming legislation. Determined, what are the differences between the principles of law and law norms. An analysis of the concept of legal regulation of remuneration of labor was carried out.
Keywords: принципи права; оплата праці; принципи правового регулювання оплати праці; principles of law; remuneration; principles of legal regulation of remuneration