Дослідження та застосування графів знань та нейромережевих моделей для обробки природномовних текстів - Громак, О. В. (My University, 2022)
В роботі проведено теоретичний аналіз існуючих методів для вирішення задач, архітектур нейронних мереж, графів знань та демонстрація їх практичного застосування для обробки природномовних текстів
Keywords: видобування інформації; граф знань; обробка природної мови; штучний інтелект; штучна нейронна мережа; google colab; python