Метод планування обробки даних в розподілених комп'ютерних системах - Мірошниченко, Р. О. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є підвищення оперативності планування завдань в розподіленій обчислювальній системі. Об'єкт дослідження – процес планування та виконання завдань розподіленій в обчислювальній системі. Предмет дослідження – методи планування та виконання завдань в розподіленій обчислювальній системі
Scheduling Method for Data Processing in Distributed Computer Systems
Keywords: розподілені системи; обробки даних; технологія GRІD