Застосування 3D моделей у інтерактивних проєктах - Чуб, Л. О.; Вовк, О. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
Розглянуто призначення3D моделей, процеси їх створення. Зазначено, що3D моделі широко використовуються в різних сферах, зокрема в архітектурі, інтер'єрному дизайні, виробництві, медицині та інших галузях. Вони дозволяють створювати віртуальні прототипи, візуалізувати та аналізувати об'єкти, підвищуючи ефективність роботи, знижуючи витрати.
Keywords: реклама; призначення3D моделей; віртуальніий прототип