Використання довідкових мультимедійних комплексів для підвищення якості освіти - Чеботарьова, М.; Вовк, О. (ХНЕУ, 2026)
У сучасній освітній практиці застосування різноманітних методів навчання та інструментів управління освітнім процесом є одним із ключових чинників підвищення його ефективності.
Keywords: освіта; управління освітнім процесом