Розробка мультимедійного журналу-фотобуку музичного виконавця - Морозова, М. Р. (My University, 2025)
У записці розглянуто всі етапи створення мультимедійного журналу фотобуку: від аналізу функціонального призначення та вибору програмного забезпечення – до розробки дизайну, модульної сітки, структури, навігації, контентного наповнення, методики тестування й розповсюдження продукту у форматах HTML5. Готовий журнал експортується в інтерактивному форматі HTML5, що дозволяє ефективно публікувати його на веб-ресурсах, вбудовувати в сайти або надсилати через електронну пошту. Такий формат забезпечує кросплатформеність, зручність доступу та можливість перегляду без додаткового програмного забезпечення. У підсумку, створення мультимедійного журналу-фотобуку – це комплексний процес, що вимагає поєднання технічних, дизайнерських та контент-менеджерських навичок. Якісний підхід на кожному з етапів гарантує створення продукту, який буде одночасно привабливим, функціональним і зручним у використанні.
Keywords: мультимедійний журнал; фотобук; модульна сітка; цифрове видання