Забезпечення ефективної маршрутизації потоків трафіку в мультисервісних мережах IP/MPLS - Наливайко, В. М.; Колтун, Ю. М. (ХНУРЕ, 2024)
Метою доповіді є постановка і аналіз задачі по реалізації процесів ефективної маршрутизації потоків трафіку в ММЗ на базі технологій IP/MPLS. Аналіз потоків трафіку в таких мережах проводиться із метою знаходження оптимальних маршрутів, мінімізації їх числа і частки безпосередньо самого трафіку, а також для забезпечення рівномірного розподілу навантаження на основі функцій балансування трафіку.
Keywords: IP/MPLS; аналіз потоків трафіку; трафік; розподіл навантаження; балансування трафіку