Мобільний застосунок для FinTech-галузі - Кузьміна, Е. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка мобільного застосунку для фінансової галузі (FinTech), який дозволяє користувачам здійснювати онлайн-платежі, використовуючи сучасні технології Android-розробки. У ході виконання кваліфікаційної роботи були поставлені такі завдання: дослідити поточний стан і перспективи розвитку FinTech-галузі в Україні; визначити особливості впливу пандемії COVID-19 та повномасштабного вторгнення на розвиток цифрових фінансових сервісів; проаналізувати сучасні технології розробки мобільних додатків; реалізувати програмний продукт з використанням Kotlin, Firebase та архітектури MVP; протестувати створений застосунок та оцінити його функціональність. Досліджено процеси та технології розробки програмного забезпечення для мобільних платформ у сфері FinTech. Визначено методи та інструменти проєктування й реалізації мобільного застосунку для здійснення онлайн-фінансових операцій.
Mobile Application for the FinTech Industry
Keywords: програмна реалізація; фінансова галузь (FinTech); онлайн-платежі