Веб-сервіс для дистанційного моніторингу стану здоров’я та взаємодії пацієнтів з лікарями - Воскобойнікова, К. С. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження даної кваліфікаційної роботи бакалавра є галузь охорони здоров’я та розробка веб-сервісу для забезпечення ефективного та зручного дистанційного моніторингу стану здоров’я. Метою кваліфікаційної роботи є проєктування та розробка програмного забезпечення, призначеного відстеження ключових показників здоров’я пацієнтів на відстані. Система забезпечує збір, надійне зберігання та аналіз медичних показників пацієнтів (таких як температура, пульс, тощо), управління електронними медичними картками та діагнозами, візуалізацію статистики стану здоров’я пацієнтів, а також ефективну комунікацію між пацієнтом та лікарем. Для розробки використовуються такі технології, як C# та ASP.NET Core 8.0 для серверної частини, MS SQL Server 2019 для бази даних, Angular 17 для клієнтської частини, а також окремий сервіс для IoT-пристрою на базі ASP.NET Core 8.0. У результаті виконання роботи було розроблено веб-систему, яка надає можливості для забезпечення моніторингу в дистанційному режимі.
Keywords: лікар; дистанційний моніторинг; стан здоров’я; пацієнт