Ігровий застосунок в жанрі Casual на основі патерну MVC та технології Unity - Мазуренко, О. Е. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка гри у жанрі casual з використанням патерну MVC та на базі ігрового рушія Unity, що дозволяє легко створити структурований, масштабований та зручний для підтримки код. У ході виконання роботи було проаналізовано особливості жанру casual ігор, а саме його піджанру runner, вимоги до геймплея та інтерфейсу користувача. Обґрунтовано використання шаблону MVC для поділу логіки, візуалізації та управління станом гри. Реалізовано прототип гри з базовими механіками, інтерфейсом та системою обробки подій. Проведено тестування функціональності, оптимізацію продуктивності та підготовку до подальшого масштабування і розширення ігрового функціоналу. За результатами виконання було підтверджено, що обрана архітектура надає проекту зрозумілу структуру.
Gaming Application in the Casual Genre Based on the MVC Pattern and Unity Technology
Keywords: Unity; ігровий рушій; патерн MVC