Стан сучасного проектування дронів, системи управління дронами, конструкції коптерів, елементи коптерів, SOLIDWORKS - Козейчук, Е. Ю. (ХНУРЕ, 2019)
В роботі проведено аналіз вимог технічного завдання, аналіз сучасного ринку квадрокоптерів та аналіз аналогічних конструкцій дронів. Розглянуто конструктивні особливості квадрокоптерів. Також було розглянуто існуючи системи управління дронами та їх можливості. Розроблено структурну схему трикоптера. Обґрунтовано вибір елементів трикоптера. Виконані розрахунки потужності двигуна EMAX RS1306 Racing Edition 4000KV. Для конструювання 3D-моделі макету трикоптера обрано програму SolidWorks. На основі отриманих результатів, виконано розробку макету трикоптера.
Keywords: трикоптер; квадрокоптер; дрон; структурні схеми; проектування дронів; SolidWorks