Про розв’язання однієї нестаціонарної задачі математичної фізики з нелокальними умовами - Дуба, Т. В. (ХНУРЕ, 2018)
У даній роботі застосовано метод Бубнова-Гальоркіна для розв’язання початкової крайової задачі для нестаціонарних диференціальних рівнянь в частинних похідних параболічного типу з нелокальними умовами. Запропонований алгоритм дозволяє отримати розв’язок у аналітичному вигляді за будь-якими значеннями постійних параметрів та функцій u (x, t). Запропоновано припущення щодо вибору координатних функцій.
Keywords: метод Бубнова-Гальоркіна; нестаціонарне диференціальне рівняння в частинних похідних параболічного типу; координатні функції; проекційні методи