Моделювання та розроблення вебзастосунку mp3-плеєра для відтворення та організації музичних файлів офлайн - Шуліка, Д. О. (My University, 2023)
Об’єктом роботи є набір папок з файлами на персональному комп’ютері та аудіофайли у форматі .mp3, що містяться в них. Метою роботи є розробка застосунку MP3-плеєра для відтворення та організації музичних файлів офлайн, який дозволятиме користувачу організовувати свою власну аудіотеку та комфортно відтворювати аудіофайли. Використано методи системного аналізу при моделюванні структури застосунку та структури бази даних. Розглянуто наявні інструменти для виконання поставленої задачі. У результаті роботи спроєктовано та реалізовано програмний застосунок для відтворення та організації аудіофайлів. Виконано функції відтворення та відображення даних музичних файлів.
Keywords: відтворення аудіофайлів; організація музичних композицій; списки відтворення; теги; метадані