Сенсор на основі поверхневого плазмонного резонансу для визначення концентрації гемоглобіну - Кулічко-Павленко, І. С. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка та дослідження математичної моделі оптоволоконного біосенсора на основі поверхневого плазмонного резонансу для визначення концентрації гемоглобіну в крові.
Keywords: біосенсор; волоконна оптика; гемоглобін; показник заломлення; поверхневий плазмонний резонанс