Удосконалення методів оцінки знань студентів з використанням тестового контролю - Полянський, О. С.; Хворост, О. Г.; Дідюк, Н. О.; Яшний, Є.; Загревський, Р. (ХНАДУ, 2021)
Контроль знань зумовлений не тільки бажанням визначити ступінь підготовленості студентів, рівень якості викладання, але і потребою удосконалити всю систему навчання.
Keywords: тестовий контроль; студенти; мотивація