Створення дизайну споживчого паковання - Бокарєва, Ю. С.; Світлична, В. (ВПІ КПІ ім. І. Сікорського, 2018)
Дизайн паковання — це важлива і широка галузь, для якої завжди потрібні хороші фахівці, здатні надати продукту оригінального вигляду і підвищити його продаж. Паковання — це останній заклик, який бачить покупець, і останній шанс переконати його купити товар.
Keywords: графічний дизайн; паковання; дизайн упаковки; дизайн товару; шрифт; іллюстрація