Автоматизована система відбору і тепловізійна діагностики нежиттєздатних ембріонів в період інкубації яєць сільськогосподарської птиці - Омаров, М.; Цехмістро, Р. (ХНУРЕ, 2018)
Тези дослідження присвячені опису пристрою автоматичного розпізнавання і вилучення померлих зародків птиці в період інкубації яєць, який забезпечує значне підвищення ефективності праці, рівня виробництва і його якості, зменшення ручної праці, поліпшення екологічного стану як в середині так і навколо інкубаторів. У тезах також розглядається питання тепловізійної діагностики розвитку курячого ембріона на всіх стадіях інкубації.
Keywords: тепловізори; інкубація; розподіл температури; термометрія; ембріон