Складання латинських квадратів для застосування у плануванні експериментів - Табакова, И. С. (Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, 2017)
В роботі наведено спосіб побудови латинського квадрата для стратегії вибору сполучення факторів у процесі складання раціональних планів експериментів.
Keywords: проведення експериментів; латинський квадрат; сполучення факторів; план експериментів