Генератор рожевого шуму для тестування звуку - Пупловський, Д. С. (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота спрямована на розробку цифрового генератора рожевого шуму, який дозволяє збільшити швидкодію тестування звуку та зменшити енерговитрати. Вирішено задачі, повʼязані з розробкою структури цифрового генератора рожевого шуму, схеми електричної принципової, здійснено моделювання 3дБ/октавного фільтру. Схема генератора рожевого шуму на основі TL072, або RC4558 дає можливість отримати лінійну відповідь в межах від 22.7 Гц до 19.6 кГц.
Keywords: рожевий шум; фільтрація; цифровий генератор рожевого шуму