Оцінювання якості цифрового друку зображень на паперових серветках - Довганич, В. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Аналіз наукових джерел показує, що цифровий друк сьогодні дуже популярний для виготовлення поліграфічної та пакувальної продукції. Застосовують його і для друку на паперових серветках при малих накладах.
Keywords: пакувальна продукція; цифровий друк