Василь Кричевський – творець українського модерну - Очкурова, Н. О.; Циганенко, В. Л. (ХНУРЕ, 2023)
Стаття присвячена діяльності видатного українського художника, архітектора, культурного діяча Василя Кричевського.
Keywords: зодчество; український архітектурний модерн; декоративно-ужиткове мистецтво