Прихованість і завадозахищеність у системі зв’язку WIMAX - Гвінджілія, К. А.; Штих, І. А. (ГО «Європейська наукова платформа», 2023)
WiMAX – це технологія операторського класу із високою якістю сервісу. Забезпечує мультисервісність, гнучке розподілення частот, завдання пріоритетів різним видам трафіку, можливість забезпечення різногорівня якості (QoS), підтримка інтерфейсів IP, TDM E1/T1. Ця технологія дозволяє паралельно передавати голос, мультимедійну інформацію та цифрові дані по одному каналу зв'язку.
Keywords: WiMAX; мультисервісність; QoS; трафік; канал зв’язку