Поняття професійного навчання працівників: теоретико-правовий аналіз - Іванова, Ю. С. (Право, 2014)
У статті розглянуто поняття професійного навчання працівників та його види: підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації. Також автор досліджує співвідношення цих понять і робить певні висновки. // The article deals with the concept of professional training of workers and its types: preparation, retraining and advanced training. Also, the author investigates the ratio of these concepts and makes certain conclusions.
Keywords: професійне навчання; підготовка; перепідготовка; підвищення кваліфікації; professional training; preparation; retraining; advanced training