Розробка та синтез підсилювача відеосигналу для обробки зображень з БПЛА - Мирошниченко, С. С. (My University, 2025)
Мета роботи – удосконалення методів обробки та передачі відеосигналу для забезпечення високої якості зображень і мінімізації затримок у системах керування БПЛА. У роботі досліджено алгоритми виявлення об’єктів на зображеннях, такі як YOLO, SSD, Faster R-CNN; методи оптимізації передачі відеосигналу, включно з багатоканальними системами зв’язку та супутниковими технологіями; розподіл електромагнітних полів у системах зв’язку БПЛА. Результати досліджень дозволяють розробити підсилювач відеосигналу, що покращує надійність передачі та знижує вплив зовнішніх перешкод.
Keywords: безпілотний відеосигнал; підсилювач відеосигналу; система зв’язку БПЛА