Дослідження методів попередньої обробки датасетів сигналів ЕЕГ - Кісельгов, Є. М. (My University, 2023)
В роботі проведено аналіз існуючих методів попередньої обробки сигналів ЕЕГ з метою пригнічення артефактів та запропоновано рішення автоматичної попередньої обробки з усуненням артефактів з ЕЕГ сигналу
Keywords: артефакт; аналіз незалежних компонент; електроенцефалограма; фільтрація