Програмна система керування вантажними перевезеннями. Мобільний застосунок - Падалка, А. Б. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – мобільний додаток Wide Delivery для організації вантажних перевезень. Метою практики є проведення детального аналізу ринку вантажних перевезень в Україні, виявлення проблем існуючих рішень та проектування інноваційної платформи Wide Delivery, що сприятиме ефективній, прозорій та зручній взаємодії між клієнтами та перевізниками. Для реалізації мобільного додатку Wide Delivery будуть використані сучасні технології та архітектурні рішення, такі як Kotlin, Jetpack Compose, Retrofit, MVVM, та Google Maps SDK. В результаті роботи було розроблено концепцію та архітектуру мобільного додатку Wide Delivery, що має потенціал стати лідером на ринку вантажних перевезень в Україні, забезпечуючи зручний, прозорий та ефективний сервіс для всіх учасників процесу.
Keywords: керування вантажними перевезеннями; Wide Delivery