Дослідження методів розробки компіляторів для мов програмування - Церінгер, Б. К. (My University, 2019)
Об’єкт – аналіз методів розробки компілятора мови програмування. Мета роботи – дослідити концепцію розробки компілятора мови програмування, основні методи, моделі, інструменти реалізаії. В роботі проведений аналіз предметної галузі, досліджені основні методи, моделі, інструменти реалізаії, концепція розробки компілятора мови програмування.
Keywords: компілятор; лексичний аналіз; мова програмування; синтаксичний аналіз; семантичний аналіз