ІV Студентська міжвузівська науково-практична конференція «Сучасний стан та перспективи розвитку термінознавства в Україні» - (:unkn) unknown (Видавничо-поліграфічний центр ХНУРЕ, 2012)
У збірнику розкриваються сучасні аспекти дослідження словотвору термінологічної лексики, морфології та синтаксису науково-технічних текстів. Також показані основні тенденції в медіа- та інтернет-комунікаціях, і проаналізовано сучасні проблеми функціонування лексики.
Keywords: термінознавство; компетентність; академічна мобільність; синонімія; абривіатура; професійна лексика